En frisör i hemmet

En frisör i hemmet

Ny dag betyder nytt inlägg! Hej på er alla mina följare, hoppas att ni har haft en underbar morgon! För er som läste gårdagens inlägg så vet ni att jag letade efter en frisör men hade stora problem med att hitta någon i närheten av Trollhättan, men nu så är problemet löst!

Har ni någon gång haft en sån där dag då man bara inte vill lämna hemmet även fast man har så mycket att göra? De dagarna dyker upp lite för ofta i mitt fall och därför blev jag överlycklig när jag för bara några minuter sedan hittade en frisör som kommer hem till mig istället för att jag ska behöva sätta mig i bilen och åka dit. Nu har jag bara två saker som jag måste göra och allra helst utan att lämna min soffa, nummer ett är att handla mat och nummer två är att träna. Om min frisör kan komma hem till mig så måste det finnas någon som kan komma hem med lite mat, gärna färdiglagad. Jag kanske ska prova på det här med hemkörning av mat från någon restaurang, finns trots allt en hel del smarriga ställen här i stan. Att träna i sitt egna hem kan inte heller vara alltför svårt, min tanke är att det måste finnas mängder med övningar som går att göra i hemmet utan vikter och redskap.

Vi får se hur det går med mitt mål att idag slippa lämna lägenhet samtidigt som jag får saker uträttat, men jag lovar att uppdatera er med ett inlägg ikväll om jag lyckades med mitt mål. Givetvis kommer det även komma bilder på mina nya frisyr. Önska mig lycka till!


Kommentarer är stängda.