En välbehövlig massage

En välbehövlig massage

Hej bloggen!

Är ni redo för ett tips som hjälper er att koppla av och släppa allt som januari kan innebära? För många kan januari vara en månad med hög press och där ekonomin kan köra ihop sig, så var det verkligen för mig. Julen är bara en månad bort och många av oss vet att utgifterna under december kan vara väldigt höga, speciellt för er som har barn där hemma. Jag bestämde mig för att ta en massage hos RaMaja på Östermalm, vilket visade sig vara ett väldigt bra beslut för att släppa den pressen som funnits.

Julen och nyår är två fantastiska tillfällen i våran kalender men som också tar väldigt mycket kraft, de lediga dagarna man får består mest av förberedelser och städning. När januari kommer så är det oftast en månad som består av ångest och väntan på att lönen ska trilla in så att man förhoppningsvis kan återgå till hur det brukar vara. För vissa människor är det tuffare än andra givetvis, men jag tror vi alla längtar lite extra över att få gå in i en ny månad med nya förutsättningar.

Vissa av er har friskvårdsbidrag, men oavsett om ni har det eller inte så kan jag verkligen rekommendera en massage för att få en lugn stund så att ni kan kliva in i en ny månad med ett bra välmående. Vi har klarat den kanske tuffaste månaden under året sett till ett ekonomiskt perspektiv och vi ska ha en stor eloge för det! Nu ska jag ta mig ut för en promenad på Östermalms gator och se vad denna dagen kan erbjuda. Kom ihåg att ta hand om er själva så att ni mår bra, nu förbereder vi oss för en månad med nya möjligheter och nya blogginlägg!  


Kommentarer är stängda.