Fransförlängning i Halmstad

Fransförlängning i Halmstad

Godmorgon!

Finns det någon dag i veckan som är lika psykiskt påfrestande som måndag? Jag är väldigt tveksam till det, efter några dagars sovmorgon så var det återigen dags att gå upp alldeles för tidigt för att sminka sig och sedan åka till jobbet i Halmstad. Det känns helt orimligt att behöva gå upp nästan två timmar innan jag behöver vara på jobbet, nu har jag fått nog och har därför bokat in en fransförlängning. Jag tycker det är tillräckligt påfrestande att bara behöva gå till jobbet på morgnarna och jag vet att en fransförlängning sparar väldigt mycket tid framför spegeln. Efter jobbet ska jag till Studio Floris i Halmstad och få en fransförlängning, det är första gången på flera år som jag ska göra nya fransar och det känns därför lite extra bra att göra det igen.

Det kommer göra att jag får lite mer timmar att kunna få sova på, egentligen skulle jag bara kunna välja att gå och lägga mig tidigare men det är svårt att att slita sig från teven. Jag vill gärna ha några timmar i soffan innan jag går och lägger mig för att sova. Det är för mig väldigt viktigt med fritid men det är en svår ekvation att få ihop fritid, arbete och sömn på ett balanserat sätt, speciellt när jag bor en bit utanför Halmstad och måste pendla varje dag. Men jag ska inte klaga för mycket, trots att jag har lite ont om fritid så tycker jag väldigt mycket om mitt jobb och det är någonstans det som är viktigast för mig i dagsläget. Sömnen får jag helt enkelt ta ikapp på helgerna och på lediga dagar, jag tror att det alltid kommer vara svårt att komma upp ur sängen tidigt på morgonen. Nu måste jag jobba ikapp lite arbete som jag har missat under blogginlägget här, håll utkik på för ett nytt blogginlägg. Kanske att ni får lite bilder på min fransförlängning.  


Kommentarer är stängda.