Fransförlängning i Nybro

Fransförlängning i Nybro

Det är fredagsfeeling mina damer och herrar, nu kör vi sista halvtimmen! Musiken står på högsta volym på kontoret och ska jag vara helt ärlig så är det inte jättemycket motivation till att få någonting mer gjort. Jag har en tid för fransförlängning om en timme och jag känner att jag bara vill lämna mitt kontor i Nybro nu för att få mina fransar gjorda och sen inleda helgen som är väldigt planerad. Efter min fransförlängning i Nybro ska jag åka till min kompis i Kalmar där vi ska äta och dricka lite gott för att sedan bege oss ner på stan. Det var så längesen jag umgicks med mina kompisar och det också därför som jag ska göra fransförlängning, man vill ju ändå vara lite extra fin när en sväng på stan väntar. Jag har en liten känsla av att det kan bli väldigt sent ikväll men jag är väl förberedd, jag kommer faktiskt stanna över hos min kompis hela helgen för på lördag väntar nya planer. Då ska vi åka över till Öland och till några av hennes kompisar för att käka lite middag och spela lite sällskapsspel, det ska bli väldigt roligt. Jag tycker väldigt mycket om Öland och det var ett tag sedan som jag var där, det är en sådan väldigt fin natur. Nu funderar jag på att stämpla ut från jobbet för att åka ner till salongen och kolla om min fransförlängning kan börja lite tidigare så att jag kommer till Kalmar lite snabbare. Ta vara på helgen mina vänner, framförallt ta hand om varandra och ha kul. Livet blir så mycket roligare när man har det kul, så det är dumt att låta bli tänker jag. Vi får se om jag hinner med att slänga ihop något blogginlägg under helgen, annars så kommer det ett nytt på måndag!  


Kommentarer är stängda.