Sola solarium är min mikrosemester

Sola solarium är min mikrosemester

Hej alla härliga följare!

Visst är vädret just nu helt galet tråkigt, i alla fall om man bor i södra delen av Sverige. Men då har jag ett tips för att få en chans att känna sig lite mindre grå och blek, nämligen att besöka ett solarium. I Kristianstad finns ett riktigt fräscht drop in-solarium som känns både rent, välvårdat och exklusivt.

Även om jag bor i Bromölla vilket är cirka 2 mil från Kristianstad så tar jag mig gärna dit för en stunds avkoppling, både ljuset och värmen gör verkligen gott för både kropp och själ. Min vän som bor i Tollarp är också stammis där, så vi brukar skoja om att vi tar en mikrosemester när vi ska dit – det är bara paraplydrinkarna som saknas!

Jag vet att man ska vara lite försiktig med solning och vara rädd om sin hud, men jag är säkert inte ensam om att vilja fly undan från den råa kylan och vintermörkret. Du kan välja antingen ett liggande eller stående solarium, men oavsett vilket så är det enkelt att drömma sig bort till varmare breddgrader en stund. Glöm inte att använda skyddsglasögon och följ deras instruktioner för säker solning för bästa resultat och för din huds skull.

Jag kan bara tala för mig själv, men jag upplever att jag känner mig både piggare och gladare efter att ha solat. Dessutom är det skönt att inte känna sig helt genomskinlig när man tittar sig i spegeln den här årstiden! Visst hade det varit skönt att åka iväg på semester, men det här är ett billigare sätt och kanske lättare att få möjlighet till om man inte kan ta ledigt när man vill.

Med en app kan du enkelt ladda på ett solkort och det blir din biljett till solen.

Håll ut, det är snart vår!


Kommentarer är stängda.