Uppsalas bästa fotvård

Uppsalas bästa fotvård

Hej i vintermörkret!

Hur mår ni? Själv har jag just haft ett samtal på telefon med min mor som var väldigt pratsam, som vanligt. Hon bor i Uppsala och vi brukar prata i telefon i alla fall ett par gånger varje vecka. Jag brukar också åka dit varannan helg eller så ofta jag kan. Idag berättade hon om att hon just haft besök av Kristina som hjälper henne med hennes fotvård. Eftersom min mor har en del problem med sina fötter så är det viktigt att hon får medicinsk fotvård av någon som är duktig och det är tydligen Kristina för min mor pratar så gott om henne.

Kristina tar emot kunder hemma hos sig men gör även hembesök för de som inte kan ta sig till henne och det är ju väldigt bra. På det sättet blir det med tillgängligt för fler och just äldre kan ju ha svårare att ta sig iväg hemifrån. Fotvård kan ju också vara svårt att ta hand om själv när man börjar bli lite skruttig.

Varje gång jag har min mor i telefon så brukar hon uppdatera mig om allt möjligt, från vad som händer i henens område, vad grannarna skvallrar om och vad som händer i hennes favoritserier. Ibland kanske jag inte har så mycket energi att lyssna på allt hon berättar, men samtidigt är jag ju glad att ha henne och eftersom hon blir så glad av att prata av sig så är väl det faktiskt det minsta jag kan göra för henne.

Som tur är har hon även några granntanter som hon brukar fika med så helt ensam är hon inte. Dessutom har hon sin katt som hon håller kär, han är en riktig latmask och älskar att ligga jämte henne i soffan om kvällarna när hon tittar på tv.

Apropå soffan och tv, det får nog bli just det för mig ikväll.

Må så gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.