Världens bästa massage i Alingsås

Världens bästa massage i Alingsås

Hej mina fina följare!

Är ni lika frusna som mig och ogillar det här gråa trista vädret som är i Alingsås just nu? Jag känner att jag längtar efter våren och värmen och det gäller både min kropp och mitt sinne. Jag brukar försöka unna mig en må bra-behandling en gång i månaden och den här gången får det bli en massage på Tallbacken.

Jag har varit på Tallbackens Massage & Friskvård några gånger tidigare så att boka en massage där är självklart. Det blir tillslut att man hittar sina favoriter, t.ex. sin favoritfrisör och sin favorit när det kommer att fixa sina naglar. Men när jag ska boka massage då blir det hos Emma.

Det ska bli så skönt att få massage, det ger ju både fysisk och mental avkoppling. Jag brukar be om lite mjukare massage för det passar mig bäst, men föredrar man lite mer djupgående massage så kan man ju be om det.

Att boka sig för en välgörande behandling är verkligen den bästa formen av vardagslyx och jag tänker att när det är något som gynnar min hälsa så är det så mycket värt för det blir ju en investering i mig själv.

Har man möjlighet att göra något sådant någon gång emellanåt så har man ju tillbaka det på lång sikt, med mer ork och att man håller sig friskare. Om inte annat så innebär det njutning och livskvalité. Jag förstår att inte alla har den möjligheten, men då kanske man kan önska sig det i födelsedagspresent eller i julklapp. Och det många inte tänker på är att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till massage. Det kommer jag göra!

Ha nu en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.