Ett nytt leende

Ett nytt leende

Hej igen!

Idag har jag på sätt och vis uppgraderat mitt leende. Va kanske många av er tänker, hur kan man uppgradera sitt leende? Det ska jag tala om för er nu!

Lite hastigt och lustigt bestämde jag mig för att göra en tandblekning. Det hela började med att jag igår satt i bilen när en reklam om tandblekning helt plötsligt kom på, varför inte tänkte jag och ringde till Tandvårdshörnan i Vetlanda när jag kom hem. De erbjöd mig en tid på morgonen idag och nu några timmar senare kan jag knappt gå förbi en spegel utan att kolla på mina nya tänder, fantastiskt!

Nu har nästan halva den här dagen gått och det enda jag har gjort är en tandblekning, något mer måste hända innan min lediga dag tar slut. Jag har lite planer framåt kvällen men vet fortfarande inte vad jag ska göra nu under eftermiddagen. Det känns dumt att bara kasta bort en av få lediga eftermiddagar på att bara sitta i soffan och kolla tv, det är visserligen skönt att bara slappa men det kan man göra någon annan dag. Jag hittar säkert på något kul efter det här inlägget, brukar vara inte vara några problem.

Ikväll ska jag träffa mina vänner för det är musikquiz nere på en restaurang här i byn och den här gången är vi där för att vinna. Vi har som tradition att varje måndag gå på musikquiz för att få en skön start på veckan och umgås, men vi är inte så bra på musik. Nu har vi däremot tjuvtränat lite så att vi kan få några poäng och förhoppningsvis vinna. Vad hittar ni på idag för att få en härlig start på veckan?


Kommentarer är stängda.